Culevit, 180 Tablete - Prospect si Mod de Administrare

Culevit prospect

Culevit de la CaliVita, este un supliment special recomandat persoanelor cu boli tumorale maligne. Utilizarea tabletei Culevit se recomanda in primul rand pentru bolnavii suferinzi de orice tip de tumoare maligna, dar de asemenea si pentru favorizarea regenerarii organismului in perioada de convalescenta dupa interventii chirurgicale, traumatisme grave, boli.

Pret Culevit (180 tablete), TVA inclus: 153,78 Lei
Cantitate

Prospect Culevit de la Calivita

Suferiţi de o afecţiune gravă?
Aceasta poate fi o boală a ficatului, cauzată de unele substanţe nocive, de consumul îndelungat de medicamente, de consumul exagerat de alcool sau de viroze. Deoarece semnele clinice apar doar într-un stadiu avansat, cu toate că afectarea ficatului începe cu mult înainte, merită să începeţi din timp o cură cu aminoacizi. În zilele noastre, populaţia globului se teme mai ales de bolile tumorale. Cu ajutorul anumitor suplimente alimentare, putem stimula capacitatea proprie de apărare a organismului, învingând boala.

Culevit este primul supliment alimentar special al carei principiu de actionare nu este intarirea sistemului imunitar ci distrugerea directa a celulelor canceroase maligne. Mai mult decat atat, prin administrarea tabletelor Culevit s-ar diminua efectele secundare al chimioterapiei și radioterapiei, substantele active protejand celulele sănătoase de efectele toxice ale acestora, totodata ar putea distruge celulele canceroase rezistente chimioterapiei și radioterapiei, stopând astfel procesul de metastază.

Arginina şi alţi aminoacizi au efect hepatoprotector. Ajută ficatul în funcţia sa de detoxifiere şi joacă un rol important în neutralizarea metaboliţilor toxici rezultaţi din procesele metabolice. Arginina este o substanţă activă care stimulează potenţa.

Substanţe nutritive antitumorale - Celulele sănătoase utilizează din moleculele de nutrienţi cantitatea care le acoperă necesităţile. În schimb, celulele canceroase stochează întreaga cantitate de nutrienţi care le stă la dispoziţie. Organismul - recunoscându-le - declanşează mecanismul de auto-anihilare a acestora, prin eliberarea permanentă în sânge a moleculelor de nutrienţi. Conform teoriei dr. Kulcsár Gyula, descoperitorul Culevitului, la acest sistem de apărare participă 16 molecule diferite de nutrienţi. După "înghiţirea" acestormolecule de către celulele bolnave, se declanşează mecanismul de autodistrugere a celulelor. Autodistrugerea celulelor canceroase presupune continua alimentare a organismului cu cele 16 tipuri de molecule de nutrienţi.

Un flacon de Culevit de la CaliVita contine 180 de tablete, la pretul de 160,16 lei, cel mai mic pret de distributie. La orice comanda de produse beneficiati de consultanta Gratuita, de specialitate, in vederea administrarii produselor.

O tableta de Culevit contine:

Arginină 78,39 mg
 
Fenilalanină 33,04 mg
Histidină 31,03 mg
 
Vitamina C 30 mg
Metionină 29,84 mg
 
Acid malic 23,47 mg
Triptofan 15,32 mg
 
Adenină 2,26 mg
Tirozină 1,27 mg
 
Piridoxină (vitamina B6) 1 mg
Riboflavină (vitamina B2) 0,8 mg
 
Biotină 0,03 mg

Mod administrare Culevit (dimineata - pranz - seara):

Aparat digestiv: 1-0-1

Antitumoral (prevenire cancer): 1-1-1

Cancer de colon: 3-3-3 - 7 zile; 2-2-2 - 7 zile; 1-1-1.

Cancer de ficat: 2-2-2

Cancer de vezica: 2-2-2

Cancer la plaman: 2-2-2

Cancer la prostata: 2-2-2

Ciroza: 2-2-2

Detoxifiere: 1-0-1

Hepatita: 1-0-1

Imunitate scazuta: 1-0-1

Leucemie: 1-1-1

Radiatii (combate efect): 1-0-1

SIDA: 2-2-2

Sinuzita: 1-1-1

Tumori: 2-2-2